Lasien hionnan hinta

Laske kätevästi lasihionnan hinta laskurillamme.

Näin voit suoraan verrata lasinhionnan ja ikkunan vaihdon hintaa.

Laskuri on suunniteltu antamaan hinta-arvion pienille muutaman ikkunan kohteille. Isommissa kohteissa tai jos vauriot ovat useita neliömetrejä, teemme mielellään tarjouksen paikan päällä.

Hintalaskuriin

Vaurioalueen mittaaminen

  • Kun kyseessä on yksittäinen naarmu, lisätään naarmun alkuun ja loppuun 5cm samoin sivuille lisätään 5cm. Näin saadaan esimerkiksi 10cm naarmulle vaurioalueen: 10cm x 20cm
  • Kun kyse on useista naarmuista, kipinä-vauriosta tai pinttymistä, lasketaan vaurioituneen alueen leveys kertaa korkeus ja syötetään cm2 laskuriin. 

Erilaiset vauriot

  • Naarmuuntunut ikkuna: Ikkunaa on kolhittu jollain kovalla esineellä, tai esim. pesun yhteydessä vahingossa jollain terävällä esineellä naarmutettu. Naarmun tuntee usein kynnellä ja näkee parhaiten hyvässä valossa.
  • Pinttymiä ja valumajälkiä: Betonista tai laastista on veden kanssa irtoutunut lika joka on hapokkuuden ansiosta syöpynyt lasiin kiinni, näyttää kalkkiintuneelta valumalta lasissa. Pinttymiä voivat olla erilaiset tahrat, maalit, teipin jämät, liimat tai kemikaalit, jotka ei lähde ikkunanpesun yhteydessä.
  • Kipinä-vaurio: Ikkunaan on lentäny kulmahiomakoneen kipinöitä, jotka ovat palanneet kiinni. Mustia pilkkuja usein laajalla alueella.

Lasien hionnan hintalaskuri

Laskurin antama hinta on vain suuntaa antava, johtuen siitä että vaurioiden laadut vaihtelee paljon.

#

Vaurion tyyppi

Vaurioalue (cm²)

Hinta

1
cm²
0.00

Yhteensä =

0